Translate this blog to: Français,Deutsch,Spanish and more!

Wednesday, February 9, 2011

Crakovia TV (Catalán y Español)



Que puc dir de Crakòvia?

Primer, que és un programa d'humor de Televisió de Catalunya / Espanya. Aquest programa té com a principal tema: l'esport. Tot i que té diferents personatges, definitivament gaudeixo veient vídeos sobre els jugadors del Barça i el Reial Madrid.

Per als que veuran els vídeos notés que quan es tracta del Barça, els vídeos estan en Català però no és molt difícil entendre-ho. Els acudits són bons, gens maliciós i tampoc es parcialitzar amb un equip ..... no gaire.... però de tota manera jo m'ho prenc amb molt d'humor.

PD: Algú m'ensenya català o coneix alguna pàgina on pugui aprendre-ho?





Que puedo decir de Crakovia?

Primero, que es un programa d'humor de Televisión de Catalunya/España. Este programa tiene como principal tema : el deporte. Aun que tiene diferentes personajes, definitivamente disfruto viendo videos sobre los jugadores del Barca y el Real Madrid.

Para los que verán los videos notara que cuando se trata del Barca, los videos están en Catalán pero no es muy difícil entenderlo. Los chistes son buenos, nada malicioso y tampoco se parcializa con un equipo.....no mucho... pero de todas formas yo me lo tomo con mucho humor.

PD: Alguien me enseña catalán o conoce alguna pagina donde pueda aprenderlo?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...